Birikim Okulları | Kampüslerimiz | Ümraniye Birikim

Saray Mah. Site Yolu Cad. No:22 Ümraniye / İstanbul

FAX : 0 (216) 631 41 04

Okulumuz Hakkında

Birikim Okulları çeyrek asırlık tecrübesiyle geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Birikim Okulları Ümraniye Kampüsü 6000 m² alanda öğrenciler için nitelikli eğitim ortamları sunmaktadır. Yemyeşil bahçesiyle şehrin betonlarından uzakta ve doğayla iç içe oyun alanlarının bulunduğu bir ortamda öğrenmeyi eğlenceli bir hâle dönüştürdük. Ayrıca kampüsümüzde Kız Lisesi’ne yer vererek bir eğitim geleneğini de sürdürmekteyiz. Ümraniye Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve kız lisesi kademelerinde eğitim vermektedir.

Öğrenciye göre şekillendirilmiş fizikî alanlar; uygulama gerektiren fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu, yüzme havuzu; özel güvenlik ve kamera sistemleri ve depreme dayanıklı sütunlarıyla modern bir eğitim yapısına sahiptir.

Okulumuzdan Haberler