Birikim Okulları | Kampüslerimiz | Pendik Birikim

Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Yolu Cd No:112, 34890 Pendik/İstanbul

Okulumuz Hakkında

Birikim Okulları çeyrek asırlık tecrübesiyle geleceğin iyi ve başarılı insanlarını yetiştirmeye devam ediyor.

Birikim Okulları Pendik Kampüsü yeni binasıyla 2018 yılında öğrencilerine yeniden merhaba dedi. Birikim’in ilk okulu olan Pendik şubesi eğitim anlayışımıza duyulan güvenle mevcut kapasitesini doldurmuş ve öğrenci kayıt taleplerine yanıt veremez hâle gelmiştir. 1996 yılında büyük bir coşku ve heyecanla açılan okulumuzu değişen ve gelişen ihtiyaçlara, eğitim öğretimin farklılaşan yöntem ve tekniklerine göre yeniden inşa ettik. 11.000 m² kapalı alanda, 54 derslik, laboratuvarlar, atölyeler, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu, yemekhane, sanat Sokağı, amfi/oditoryum, kapalı otopark, bahçe ve oyun alanlarıyla öğrenciler için zenginleştirilmiş, nitelikli eğitim ortamı sunmaktadır. Okulu sadece derslerin işlendiği sınıflardan ibaret olmaktan çıkararak çocuklarımızın yaşam alanı haline dönüştü. Çocuklarımızın akranlarıyla birlikte oyun oynama, hayata dair uygulamalar geliştirme imkânı olarak okul; özgürlüğün, özgünlüğün ve birlikte yaşama kültürünün kazandırıldığı yerdir. Okul hayatın içinde olmalı, gündelik yaşamdaki deneyimleri, tecrübeleri çocuklarımıza kazandırabilmelidir. Pendik Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve kız lisesi kademelerinde eğitim vermektedir.

Öğrenciye göre şekillendirilmiş fizikî alanlar; uygulama gerektiren fizik, kimya ve biyoloji laboratuvarı, spor salonu, müzik sınıfı, seminer salonu, yüzme havuzu; özel güvenlik ve kamera sistemleri ve depreme dayanıklı sütunlarıyla modern bir eğitim yapısına sahiptir.

Okulumuzdan Haberler