ANASAYFA Telefonlarımız e-posta Facebook Sayfamız Twitter Sayfamız RSS Site Haritası Basın Kiti

jQuery Mega Drop Down Menu Plugin v 1.3.3

Genel Müdürlük

Ömer Faruk YELKENCİ

Genel Müdür

1969 yılında Çayeli'nde doğan Ömer Faruk YELKENCİ, tüm tahsil hayatını İstanbul'da tamamladı. 1986 yılında Haydarpaşa Lisesi'ni, 1992 yılında da İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nü bitirdi. 2008 yılında "Türk Modernleşmesinin Osmanlı Kökenleri: Sultan II. Abdülhamit Dönemi Eğitim Konuları" isimli tezi ile Yeditepe Üniversitesi'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Ana Bilim Dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Yelkenci, Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tarih Öğretmenliği Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmektedir. "Türk Modernleşmesi ve II. Abdülhamid'in Eğitim Hamlesi" adıyla yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır.

Meslek hayatına özel bir dershanede başladı. İstanbul'daki değişik resmi okullarda dört yıl Tarih Öğretmenliği yaptıktan sonra Özel Birikim Öğretim Kurumlarında sırasıyla Dershaneler Koordinatörlüğü, Kadıköy Birikim Dershanesi Müdürlüğü, Özel Bağcılar Birikim Lisesi Müdürlüğü ve Birikim Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Halen Özel Birikim Eğitim Kurumları Genel Müdürlük görevini yürütmekte olan Yelkenci, MÜSİAD Hizmet Sektör Kurulu ve ÖZDER Yönetim Kurulu üyeliklerini yapmaktadır.

Yelkenci evli ve iki çocuk babasıdır.

GÜNCEL

2014-2015 Kırtasiye Listeleri

Türk Eğitim Sisteminde yeni düzenlemeler

Öğrenme Stilleri